60plus market logo

För ett enklare liv

Välkommen till 60plus Market - den enda söktjänsten på nätet för Sveriges seniorer. Ett digitalt Skyltfönster där du får kontakt enkelt med den verksamhet som intresserar dig.

Sök bland våra kategorier

Sök bland kategorierna

Fin till vardag och fest!

Haglunds Mode är en av Moras äldsta butiker och drivs idag av tredje generationen Linda Bäckman med personal. Vårt mål är att vara en helhetsbutik för dig som kund.

Vi jobbar med noga utvalda leverantörer där material, passform och modegrad är viktigt för oss. Detta gör att vi alltid kan erbjuda det senaste till dig som kund. Vi som jobbar på Haglunds har gedigen erfarenhet från personlig service, färger, stil och form. Detta gör att vi på bästa sätt kan hjälpa dig som kund på ett personligt sätt att få den garderob som passar just dig.

Vi jobbar ständigt med förändring och håller oss uppdaterad för att ge dig den bästa upplevelsen när du besöker oss. Du kan följa oss på facebook och instagram där vi regelbundet inspirerar vad som finns i butiken, mode och trender. Något mer som ligger oss varmt om hjärtat är våra årliga evenemang där vi vanligtvis kombinerar modevisning och underhållning. Detta har blivit minnesvärda kvällar med mycket mode och skratt genom åren.

Boka in 22 april 2021 du med och vi ser framemot att se dig i publiken. Vi hälsar dig varmt välkommen in och välkommen åter till dig som redan besökt oss.

Tillbaka

Tillbaka

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori