60plus market logo

För ett enklare liv

Välkommen till 60plus Market - den enda söktjänsten på nätet för Sveriges seniorer. Ett digitalt Skyltfönster där du får kontakt enkelt med den verksamhet som intresserar dig.

Sök bland våra kategorier

Sök bland kategorierna

Wermland Opera

Njut av opera och musikal på Wermland Opera

Wermland Opera erbjuder underhållning av högsta kvalitet inom opera-, musikal- och konsert. Vi hoppas och tror på ett 2021 där vi åter kan göra resor och samlas i salongerna. Vi står startklara med fina erbjudanden och härlig repertoar så fort smittspridningen har minskat.

Med en handfull fast anställda sångare samt Wermland Operas orkester, bestående av 35 heltidsmusiker, presenterar Wermland Opera produktioner för karlstadsbor, värmlänningar och tillresta. Wermland Opera har rykte om sig att vara nyskapande och djärv, både i verkval och utförande.

Inom både opera och musikal presenterar Wermland Opera ofta Sverige- och nordenpremiärer, men framför även ofta klassiska stycken i en något nyare kostym. Wermland Operas produktioner ses främst på Stora scenen på Wermland Opera som ligger mitt i Karlstad, i kvarteret Klara.

Vi har fina samarbeten med hotell och restauranger i Karlstad samt ett unikt samarbete med konsthallen Sandgrund Lars Lerin, som ingår i vårt Värmländska Kulturpaket. Håll utkik på vår hemsida för info om vad som är på gång!

Tillbaka

Tillbaka

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori

Tillbaka till kategori